Vibratoare MVE

Vibratoare industriale OLI, seria MVE

Motoarele electrice vibratoare OLI pot genera o forță centrifugă de până la 26.000 kg și sunt disponibile în tensiuni multiple.
Din acest motiv, gama de vibratoare industriale OLI poate fi utilizată în numeroase sectoare de aplicare - de la construcții la industria minieră, industria alimentară pana la reciclare.

Caracteristici tehnice

Forţă centrifugă: 20 ~ 26.000 kg
Protectia motorului IP 65
Izolatie clasa F
Frecventa reglabila
Tensiune standard : 230/400 V, 50 Hz (264/460 V, 60 Hz)
Turatia: 750 - 1 000 - 1 500 - 3 000 r.p.m. (900 - 1 200 - 1 800 - 3 600 r.p.m)
ATEX ExII3D, certificat, temperatura maxima a suprafetei = 85 sC (185 sF), corespunzator pentru protectie la praf, zona 22
Raport excelent pret-performanta
Livrare ex-sto

Motoarele electrice vibratoare OLI au fost proiectate și asamblate folosind cele mai recente tehnologii și folosind materiale și componente de înaltă calitate.
Carcasele motorului, flanșele de susținere și arborii au fost proiectate conform criteriilor FMEA și sunt asamblate folosind aliaje de aluminiu de calitate superioară, aliaje din fontă și oțel, pentru a permite vibratorului să facă față aplicațiilor de înaltă intensitate și să garanteze operațiuni sigure în orice condiții.

Înfășurările sunt impregnate cu materiale izolante din clasa F pentru a îmbunătăți fiabilitatea și durata în timp. Suporturile de calitate premium și un sistem eficient de recuperare a grăsimii asigură performanțe de lungă durată și generare de zgomot limitat. Masele excentrice reglabile permit calibrarea ușoară a forței centrifuge maxime generate de motor.

OLI se mândrește cu numeroase certificări care confirmă gradul de utilizare a gamei sale de produse în medii dificile, prin urmare poate îndeplini cele mai dificile cerințe de utilizare la nivel internațional.

Disponibilitate in stoc sau la comanda in cel mai scurt timp.