Reductoare Melcate Seria CH

Reductoarele melcate sunt folosite pentru micsorarea turatiei unui motor electric, aceste sunt formate dintr-un angrenaj ce consta intr-un melc si o roata melcata.

Caracteristici tehnice 

Dimensiuni: CH03, CH04, CH05, CH06, CH07, CH08
Putere motor electric: 0,09Kw - 4Kw
Rapor de transmisie: 7 - 100 ( 2800 dublu melcat)
Cuplu de iesire: 8 Nm - 350 Nm
Alezaj/Ax de iesire:14mm - 35mm

Seria CH a reductoarelor melcate a fost introdusa pentru a satisface cererile din piata, care solicita un produs de dimensiuni si constructie, fara a modifica desenul existent si pentru a garanta tot timpul componente de schimb.
Designul reductoarelor melcate a fost imbunatatit, au fost aduse si imbunatatiri tehnice pentru a oferi o aplicatie mai usoara pentru diferite configuratii.
Cu aceste considerente, avem reductorul melcat cu motor echipat cu flansa separat de carcasa unde este inclus uleiul, in acest send eliminam orice risc in deteriorarea uleiului in timpul schimbarii unei flanse.
Marimile 03-04-05 permit rotatia talpilor fara deasamblarea lor, în plus, versiunile cu capace oscilante permit ca flanșele laterale să fie montate pe ambele părți cu șuruburi simple de fixare. Surubul melcat are un profil ZI involut: cu acest cuplaj roata-melc vom obține o performanță mai bună cu o reducere a temperaturii.
Toate carcasele sunt vopsite cu RAL 9022 culoarea aluminiului pentru a le proteja impotriva micro gaurilor care pot fi prezenta in aluminiu.
Kitul CHPC poate fi de asemenea montat pentru a obtine un raport de pana la 300.
Pentru reduceri mai mari este nevoie de 2 reductoare cuplate cu ajutorul uni kit.

Accesorii:
- brat de moment
- ax simplu de iesire
- ax dublu de iesire
- capac protectie
- flansa de prindere
- limitator de moment

Acoperire nationala cu livrare in cel mai scurt timp.