Motoare Electrice Trifazate, Seria K (carcasa fonta)

Seria K, este o serie de motoare electrice trifazate, carcasa din fonta si bobinaj de cupru.

Caracteristici tehnice

Putere:4KW-400KW;
Numarul de poli: 2(3000rpm), 4( 1500rpm), 6( 1000rpm), 8( 750rpm), 10( 600rpm),12( 500rpm);
Gabarit : 80 - 560;
Forma constructiva: B3 (talpa), B14 (flansa mica), B5 (flansa mare), B34, B35.
Tensiunea de functionare: 230V/400V gabarit 80-132, 400V/690V gabarit 132-560
Clasa de izolatie: F
Gradul de protectie: IP 55
Serviciul de functionare continuu: S1
Rulmenti SKF, NSK

Caracteristici tehnice optionale

Tensiuni și frecvențe speciale
Izolație de clasă H.
Frana până la gabarit 225
Răcire forțată pentru funcționare constantă a cuplului prin convertizor de frecvență
Protecție IP56 / IP65
Cutie de borne laterală dreaptă sau stângă
PT100 în înfășurare și rulmenți
Motoare cu cadru redus (non-IEC)
Rulment izolat
Rulmenți cu role pe capătul de acționare
Dublu arbore
Cutie terminală capsulată cu stafide epoxidice
Înfășurare încapsulată cu stafide epoxidice
Cutie de borne încapsulată cu siliciu
Executarea cablului (cu cutie de borne sau conectat direct)
Cutie terminală suplimentară

Motoarele electrice sunt construite conform reglementărilor standard internaționale; fiecare dimensiune de-a lungul formelor de construcție este calculată cu referire la tabelele standardului IEC 72-1.

Toate motoarele sunt cu tensiune multiplă cu frecvență multiplă 50 / 60Hz, izolație de clasă F, (H la cerere) S1 serviciu continuu, protecție IP55 (IP56, 66, 67 și 68 la cerere) IE2 sau IE3 clasă de înfășurare tropicalizată potrivită pentru invertor alimentare electrică.

Cuprul fiecarui motor electrice este impregnat cu un strat dublu de email izolant clasa H pentru a asigura o rezistență ridicată la solicitări electrice, termice și mecanice. Fazele sunt izolate în continuare de un alt strat de film Nomex pentru a proteja motoarele de vârfurile de tensiune care apar de obicei atunci când motorul este controlat de un invertor.

Rulmenții motorului eletrice sunt selectați pentru tăcerea și fiabilitatea lor și, pentru aceleași obiective, rotorul cuștii este echilibrat dinamic.

De la tipul 90, o inserție de oțel este prevăzută în fanta de rulment a flanșelor din aluminiu, pentru a rezista forțelor mecanice radiale cu un grad echitabil de securitate

În scopul protecției maxime, motoarele electrice trifazate sunt echipate cu detalii importante, cum ar fi presetupa rezistentă la tragere și combinația de rulmenți cu două scuturi fiecare cu inele de etanșare din cauciuc.

Presetupa poate fi deplasată cu ușurință pe ambele părți ale cutiei de conectare, datorită capacului cu șurub. Cutia de conectare poate fi rotită de 360 ​​° cu trepte de 90 °

Pentru a le proteja de rugină, motoarele electrice trifazate sunt vopsite în culoarea argintie RAL9006 sau albastru RAL5010.

Excelența performanței este acordată de adoptarea laminărilor magnetice CRNO „FeV” cu pierderi reduse, în loc de obișnuitul Semi Procesat / Decarb „FeP01”. Laminările FeV asigură o eficiență mai mare, o încălzire mai mică, economisirea de energie și o durată mai lungă de viață materialelor izolante.

Acoperire nationala cu livrare din stoc pentru motoare si reductoare uzuale.