Motoare electrice rezistente la caldura

Motoare electrice trifazate pentru conditii speciale, seria Delfire.

Caracteristici tehnice

Putere:0,09KW-400 KW
Numarul de poli: 2(3000rpm), 4( 1500rpm), 6( 1000rpm), 8( 750rpm),
Gabarit : 56 - 400
Forma constructiva: B3 (talpa), B14 (flansa mica), B5 (flansa mare), B34, B35.
Serviciul de functionare continuu: S1


„DELFIRE” este o gamă inovatoare de motoare trifazate special concepute pentru a funcționa la o temperatură ambiantă de 100 ° C, cum ar fi, de exemplu, cea de ventilație a cuptoarelor și a uscătoarelor, în funcționare continuă S1.

Tehnologia utilizată își găsește originea în motoarele de urgență de incendiu EN 12101-3 pentru evacuarea fumului, dar în loc să fie destinată funcționării doar pentru câteva ore, este proiectată să ofere un serviciu continuu S1 și aceeași durată de viață a unui motor normal într-un mediu normal.
Principalele caracteristici sunt:
înfășurare defluxată pentru o creștere a temperaturii scăzute, fire cu magnet dublu acoperit, clasă H crescută:
- Impregnare dublă: lăcuită de două ori și refăcută. Procesul asigură acoperirea găurilor de ac.
Stratul de conținut solid crescut crește capacitatea de înaltă tensiune a motorului și îl protejează mai bine împotriva tensiunilor de supratensiune.
Capacitatea parazitară crescută oferă o capacitate de rezistență la impuls mai mare; - Gel Coat: statorul este apoi protejat suplimentar de un compus epoxidic care se vindecă rapid în condiții de căldură. Epoxy are proprietăți foarte bune de rezistență la ciuperci, evitând astfel defectarea urmăririi, reducând drastic durata de viață a motorului. Epoxidul prezintă, de asemenea, o rezistență foarte bună la alcali, precum și la acizi.
Acoperirea epoxidică permite condensarea umidității. Suprafața fin finisată nu permite apei lichide să rămână pe înfășurări.
Presetupă metalică pentru cabluri și ventilație, garnituri și etanșări din viton, rulmenți de înaltă temperatură, scaune de rulment din oțel.

Disponibilitate la comanda in cel mai scurt timp.