Unica Schneider

Aparataj electric modular adaptabil

Bucurati-va de optiunile disponibile in gama Unica; de la stiluri in culori stralucitoare, cu forme accentuate, la stiluri tinere, proaspete si moderne, precum si la stiluri sobre, atemporale, luxoase si elegante. Lasati stilul sa va reflecte personalitatea
Numeroase combinatii de functii , de la intrerupatoare si prize pana la functii de reglare si programare atent concepute pentru o utilizare cat mai prietenoasa .
Toate mecanismele se pot monta in rame multiple , pana la 4 functii de 45x45 mm sau 8 functii de 22.5x45 mm , pe orizontala sau verticala.
Cu cele 150 de functii , Unica permite cea mai mare variatate de solutii, de la cele mai traditionale pana la cele mai avansate.

Unica Basic: linii simple, in 2 varaiante coloristice calde -alb si fildes, pentru doze rotunde, de tip CEE60.

Unica Allegro: O gama modulara, versatila, cu influenta italiana. Se monteaza in doze rectangulare, de la 1 la 6 module. Rame disponibile in 12 culori, mecanisme albe sau fildes, de dimensiuni 45x45mm sau 22.5 x45mm

Unica Plus: O gama sofisticata, conceputa pentru decorare. Rame disponibile in 20 de culori diferite, pentru doze rotunde, de tip CEE60, mecanismele pot fi albe sau fildes. O selectie de mecanisme gata montate pe suport cu gheare .

Unica Top: Este o gama de lux, modulara, ce permite numeroase combinatii de functii, cu finsaj grafit sau aluminiu. Ramele pot fi din lemn sau metal. Se poate opta pentru un mod de instalare in doze rotunde, standard CEE60 sau pentru doze rectangulare, de tip iatlian, de capacitate maxima de 4 module.

Unica Class: Design minimalist din materiale naturale. Unica Class va ajuta sa primiti natura in casa dumneavoastra. Rame disponibile in 8 finisaje diferite, cu 1 pana la 4 posturi, cu inserturi de aluminiu sau grafit, atat pe orizontala, cat si pe verticala, ofera tot confortul mecanismelor Unica.