Electropompe SAER

SAER Elettropompe S.p.A. este un important producător și furnizor italian de pompe și motoare de suprafață și submersibile, cu o experiență de peste 60 de ani pe piața italiană și internațională. Specialist în sectorul apelor limpezi, unde oferim soluții complete, SAER oferă clienților și partenerilor săi flexibilitate și inovație maximă datorită unui departament de proiectare internă avansat și cercetării și dezvoltării noastre constante care ne permit să oferim produse foarte personalizate în timp scurt, cu toate garanțiile de calitate Made in Italy.

Electropompele Saer acopera o varietate mare de aplicatii prin diferitele tipuri de pompe centrifuge, pompe submersibile sau de suprafata pe care le are in portofoliu, printre acestea sunt urmatoarele:

Pompa standard
Una dintre cele mai vechi serii de produse SAER, complet reproiectată pentru a oferi cele mai înalte performanțe în ceea ce privește randamentul și eficiența. Ideal pentru sisteme de recirculare și climatizare, alimentare cu apă și grupuri de presurizare. Sunt disponibile diferite tipuri de etanșări mecanice, de asemenea, pentru aplicații în contact cu alimentele.

CM / CMP - POMPE CENTRIFUGALE CU UN singur rotor
Potrivit pentru sisteme menajere, alimentare cu apă, mici aplicații de grădinărit și creșterea presiunii în sistemele de alimentare cu apă de la rețea. Acestea garantează pierderi hidraulice minime, iar procesul de proiectare și producție italian garantează cele mai înalte niveluri de calitate.

Pompe electrice submersibile pentru drenaj și ape uzate, potrivite pentru condițiile de lucru dificile, complexe și deseori extreme necesare în acest sector. Aceste pompe se remarcă prin calitate, soliditate, dimensiuni compacte, design, fiabilitate, ușurință în utilizare și costuri reduse de funcționare.

Pompă submersibilă cu rotor plutitoare care permite trecerea nisipului până la 300 g / m³, ideală pentru foraje cu diametrul mai mic de 104 mm, pentru ridicare, presurizare și distribuție în sisteme civile, agricole și industriale. Potrivit și pentru funcționare orizontală.

Pompa de inalta presine
Una dintre cele mai complete game de produse din sector, cu peste 160 de versiuni diferite disponibile.
Pentru aplicații în care este necesară o presiune ridicată, cum ar fi instalații de ridicare, refrigerare sau încălzire, zăpadă artificială sau irigare, sisteme de spălare și cazane.
Zgomot redus și rezistență ridicată la uzură, datorită parțial rulmenților cu bile supradimensionate.
Această pompă poate fi, de asemenea, cuplată la motoare diesel cu conexiune SAE3.
Etanșare cu arbore moale ca standard, sunt posibile și diferite tipuri de etanșări mecanice.

Disponibilitate la comanda in cel mai scurt timp.