Warning: Creating default object from empty value in /home/diodor/public_html/components/com_sobi2/frontend.class.php on line 147

Electropompe Faggiolati

Faggiolati Pumps este specializată în proiectarea și producerea de pompe electromersibile (de la kW 0,5 la kW 350), în fontă gri, în bronz marin și oțel inoxidabil.

Gama de produse (aproximativ 856 dintre pompe și mixere) include modele diferite de pompe industriale, de la 0,5 kW la 350 kW, 2-4-6-8-10-12 poli (50Hz și 60 Hz).

DATE DE CONSTRUCȚIE
Pompe electrice submersibile, robuste în construcție, motoare electrice etanșe, amplasate în compartiment, conectate, prin arbori cu lungimi reduse, la rotorele situate la carcasa pompei prin interpunerea camerei de ulei între partea hidraulică și motorul electric. Motoare electrice asincrone, trifazate, protecție IP 68, izolație clasa H. Sunt proiectate pentru service S1 (continuu).

POMPE SUBMERSIBILE DIN OȚEL INOXIDABIL AISI 316, DUPLEX SUPER DUPLEX, HASTELLOY, ALIA
Pompele electrice submersibile din oțel inoxidabil AISI 316 sunt utilizate în principal pentru ridicarea lichidelor agresive și corozive. În special pentru evacuarea apelor reziduale provenite din industriile chimice și din apa de mare.

POMPE SUBMERSIBILE ÎN BRONZ MARIN, BRONZ / ALUMINIU
Pompele electrice submersibile din bronz marin B10 sau aliaje speciale (la cererea clienților) sunt utilizate în principal pentru manipularea apelor uzate provenite din instalații de teren marin (de asemenea piață navală), alimentară (fructe de mare).

Pentru consultări rapide, întreaga producție de pompe submersibile poate fi împărțită în funcție de hidraulică și material de construcție.
Diferitele tipuri hidraulice sunt selectate în funcție de caracteristicile fizice / chimice ale lichidului care trebuie manipulat.

Pompe centrifuge de DRENAJ:
Rotor cu mai multe lame pentru apă ușoară. Aplicații: apă de ploaie, irigare de suprafață.

Pompe centrifuge de VORTEX:
Rotor cu vortex potrivit pentru pomparea lichidelor care conțin solide mari și / sau materiale fibroase. Aplicații: sisteme de canalizare urbană, plante de creștere a animalelor.

Pompe centrifuge de APĂ VORTEX DE NISIP:
Rotor din poliuretan cu miez din oțel inoxidabil. Aplicații în plante cu prezență mare de nisip, în companii de prelucrare a marmurei, în industria ceramică, prelucrarea cristalelor sau procese industriale în care există prezența lichidelor abrazive.

Pompe centrifuge cu UN SINGUR CANAL:
Rotor monocanal, pentru lichide care conțin materiale fibroase și / sau solide suspendate. Aplicații: instalații de purificare, tăbăcării, plante de reproducere a animalelor.

Pompe centrifuge cu PERFORMANTA RIDICATA:
Rotor deschis multicanal cu eficiență hidraulică ridicată, cu profil de lamă auto-curățat care, printr-o flanșă de aspirație reglabilă specială cu caneluri, permite expulzarea solidelor și, de asemenea, fibroase.

Pompe centrifuge tip KUT-ALL:
Rotor cu un sistem special „KUT-ALL”, conceput pentru a crea o unitate de tăiere pentru corpuri solide și fibroase în lichidul pompat.

Pompe centrifuge cu MULTICANAL:
Rotor multicanal închis, pentru pomparea lichidelor curate sau lichide ușor încărcate în absența materialelor filamentoase. Aplicații: sisteme mari de drenaj, instalații de purificare (de exemplu, aeroport).

Pompe centrifuge cu POLIZOR:
Rotor de aspirație cu mai multe lame cu grup de măcinare din oțel inoxidabil AISI 440, potrivit în special ca polizor pentru hârtie sau materiale textile. Aplicații: curățarea apelor uzate provenite din stații de benzină, comunități rezidențiale, locuri de camping etc.

Pompe centrifuge cu CANAL DUBLU DESCHIS:
Rotorile sunt echipate cu un sistem special de polizare și sunt proiectate pentru apele și noroiul provenit din drenajele agricole.

Disponibilitate in stoc sau la comanda in cel mai scurt timp.