Mixere Faggiolati

Mixerele Faggiolati sunt proiectate pentru operațiuni de amestecare, omogenizare și agitare optime în stațiile civile și industriale de epurare a apelor uzate. Evaluările ridicate ale performanței permit o reducere considerabilă a costurilor de funcționare. Profilul elicei care nu se înfundă, combinat cu o proiecție precisă, garantează condiții
de rulare optime, cu fiabilitate absolută.

APLICAȚII
Datorită versatilității lor, mixerele Faggiolati pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații. Combinarea diferitelor materiale de construcție, elicele din oțel inoxidabil și garniturile mecanice din carbură de siliciu, permit utilizarea acestor mixere în condiții extrem de corozive și la temperaturi ridicate.
Aplicațiile tipice
pentru aceste tipuri de malaxoare sunt:
​​- omogenizarea nămolurilor grele sau a lichidelor cu particule solide;
- indepărtarea depunerilor sedimentare;
- pentru a evita formarea de gheață.

Date constructie
Mixere submersibile, construcții robuste, motoare electrice etanșe, amplasate în compartiment, conectate, prin arbori cu lungimi reduse, la rotorele situate prin interpunerea camerei de ulei între partea hidraulică și motorul electric. , Protecție IP 68, izolație clasa H. Sunt proiectate pentru service S1 (continuu), cu o supraîncărcare maximă de până la 10% răcire a mediului la temperatura de 40C.
Răcirea motoarelor vine prin schimb termic cu fluidul din jur.

MATERIALE
Serie GM:
- carcasa motorului Fonta EN-GJL-250; elice Oțel inoxidabil AISI 316; cablu electric Neopren H07RN / F;
- ax Oțel inoxidabil AISI 420; inele O nitril; șuruburi clasa A2; etanșare mecanică Carbura de siliciu / Carbura de siliciu.

Serie XM:
- carcasa motorului Oțel inoxidabil AISI 316; elice Oțel inoxidabil AISI 316; cablu electric Neopren H07RN / F;
- ax Oțel inoxidabil AISI 316L; inele o Viton; șuruburi clasa A4; etanșare mecanică Carbid de siliciu / Carbid / Viton.

Principalele tipuri de mixere submersibile Faggiolati sunt: GM17-XM17, GM18-XM18, GM19-XM19,GM30-XM30,GM37-XM37, GM40-XM40,GM60-XM60.

Disponibilitate la comanda in cel mai scurt timp.